Παρασκευή 3 Μαΐου 2024

Κοινωνική Αλληλεγγύη- Προσφορά Αγάπης προς τον συνάνθρωπο

 

Κοινωνική Αλληλεγγύη- Προσφορά Αγάπης προς τον συνάνθρωπο 


Ο Φιλανθρωπικός & Πολιτιστικός Σύλλογος Αμπελώνα «Η ΑΡΩΓΗ» στα πλαίσια της κοινωνικής Αλληλεγγύης και της προσφοράς Αγάπης προς τον συνάνθρωπο παρέδωσε ενόψει της εορτής  του Πάσχα  τρόφιμα – κρέατα  σε ευάλωτες οικογένειες του Αμπελώνα και του Βρυοτόπου που έχουν ανάγκη.

Τα τρόφιμα αγοράσθηκαν, με τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν, από το Πασχαλινό Φιλανθρωπικό Μπαζάρ που διοργάνωσε ο Σύλλογος , με χειροποίητες Πασχαλινές λαμπάδες και Πασχαλινά δώρα, που φιλοτέχνησαν  οι  μαθητές και οι μαθήτριες των Δημοτικών σχολείων και  του Γυμνασίου Αμπελώνα.

Σημαντική βοήθεια η προσφορά κρεάτων από τον Βουλευτή Λάρισας κ Καπετάνο Χρήστο όπως και  η δωροεπιταγή  από το Sup;er Market ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ..

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φιλανθρωπικού και Πολιτιστικού Συλλόγου «Η ΑΡΩΓΗ» Αμπελώνα αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει:

·       τους μαθητές, τις μαθήτριες και τους εκπαιδευτικούς των Δημοτικών σχολείων και του Γυμνασίου Αμπελώνα  που στήριξαν  το Πασχαλινό Φιλανθρωπικό Μπαζάρ που είχε στόχο να συγκεντρωθούν χρήματα για να αγορασθούν τρόφιμα για τις ευάλωτες οικογένειες του Αμπελώνα, συμμετέχοντας με την  κατασκευή χειροποίητων  Πασχαλινών λαμπάδων και άλλων Πασχαλινών δώρων

·       τους δεκάδες συμπολίτες μας, που στήριξαν αυτή την προσπάθεια  επιλέγοντας τα Πασχαλινά τους δώρα  από τις χειροποίητες δημιουργίες των μαθητών- μαθητριών των σχολείων.

·       τον Βουλευτή Λάρισας κ. Καπετάνο Χρήστο που με βαθύ αίσθημα κοινωνικής αλληλεγγύης προσέφερε σημαντική βοήθεια  σε κρέατα για τις ευάλωτες οικογένειες του Αμπελώνα και

·       την Σκλαβενίτης Α.Ε.  για την προσφορά δωροεπιταγής  για να αγορασθούν  τρόφιμα για τις ευάλωτες οικογένειες του Αμπελώνα.

 


Η δύσκολη σημερινή οικονομική κρίση με τις ειδών  πρώτης ανάγκης φέρνουν την απόγνωση σε πολλούς συμπολίτες μας. Ο σύλλογος μας στο μετρό των δυνατοτήτων του προσπαθεί να σταθεί δίπλα σε κάθε συμπολίτη μας που έχει ανάγκη. Το Πασχαλινό Φιλανθρωπικό Μπαζάρ με την μεγάλη συμμετοχή του κόσμου έδειξε ότι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

Η ανακοίνωση μας έχει ως στόχο να ευαισθητοποιήσει όλες τις υγιείς δυνάμεις για να μπορέσουμε να προσφέρουμε στις οικογένειες που έχουν ανάγκη .

Όποιοι συμπολίτες επιθυμούν να προσφέρουν μπορούν να επικοινωνήσουν με τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου.

Ευχόμαστε σε όλους Καλό Πάσχα  και Καλή Ανάσταση  με Υγεία Αγάπη και Αλληλεγγύη          




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου