Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Το Σάββατο 27 - 9 - 2014 πραγματοποιήθηκε συνάντηση  της Νεολαίας του Αμπελώνα κατόπιν πρωτοβουλίας ομάδας νέων στο Παλαιό Δημαρχείο (Πέτρινο). Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Αμπελώνα κ. Χρυσοβέργης Κώστας , η Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Αμπελώνα κα Νταλαμπέκα Αναστασία, ο Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού & Πολιτιστικού Συλλόγου Αμπελώνα η "ΑΡΩΓΗ" , ο Δημοτικός Σύμβουλος Αμπελώνα κ. Τάχας Βασίλης, και φυσικά παρα πολλοί νέοι από 15 ετών έως ......
Σκοπός της συνάντησης ήταν να ενημερωθούν από τον Πρόεδρο του Συλλόγου, οι νέοι για τον Φιλανθρωπικό & Πολιτιστικό Σύλλογο Αμπελώνα "Η ΑΡΩΓΗ" , για τις δραστηριότητες του μέχρι τώρα , για τις προοπτικές που υπάρχουν με την ενεργοποίηση  και εγγραφή των νέων στο σύλλογο. Όλα αυτά έχουν έναν και μόνο έναν απώτερο σκοπό.Να κάνουν  τον Αμπελώνα τόπο πολιτισμού, αθλητισμού, εθελοντισμού, τόπο που να προσελκύει επισκέπτες με τις εκδηλώσεις του και θα προσφέρει τη δυνατότητα στη νεολαία του Αμπελώνα να απολάμβάνει πράγματα που δυστυχώς τώρα για να τα βρεί πρέπει να πάει σε άλλα μέρη.
Επίσης από την ομάδα πρωτοβουλίας των νέων κατατέθηκαν προτάσεις για δράσεις που ενδιαφέρουν τους νέους και ακολούθησε δημιουργική συζήτηση γύρω από τα θέματα που τέθηκαν.
Εμείς σαν Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΡΩΓΗΣ , χαιρόμαστε για την πρωτοβουλία αυτή των νέων και ελπίζουμε να ερθουν και ενεργοποιηθούν ως μέλη στο σύλλογο και να είναι σίγουροι ότι θα είμαστε πάντα δίπλα τους,  στις επιδιώξεις τους στα όνειρά τους στις ανησυχίες τους.


ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ.
  ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΟΥΣ.
ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου