Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018

ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ


                                                                                ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ο Φιλανθρωπικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Η ΑΡΩΓΗ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την δημιουργία Παιδικής Χορωδίας .
Έφθασε ο καιρός να ασχοληθούμε και με τον Πολιτισμό. Ο σύλλογος δραστηριοποιούνταν στο χώρο της αλληλεγγύης και της παροχής βοήθειας σε αναξιοπαθούντες ανθρώπους του χωριού μας.
Όμως μέσα στο καταστατικό υπήρχε η πρόβλεψη για παρεμβάσεις και σε θέματα πολιτιστικά. Έτσι λοιπόν αποφασίσαμε βλέποντας την έλλειψη μίας χορωδίας να δημιουργήσουμε σε πρώτη φάση την Παιδική Χορωδία  και στην συνέχεια χορωδία ενηλίκων αλλά και τη δημιουργία θεατρικής ομάδας.
Θέλουμε να δώσουμε τη δυνατότητα στα παιδιά του Αμπελώνα να ασχοληθούν με τη Μουσική και το τραγούδι.
Τα μαθήματα της χορωδίας είναι κάθε Τετάρτη 16:30 - 17:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Παλαιού Δημαρχείου  πάνω από το ΚΑΠΗ Αμπελώνα.
Η μηνιαία συνδρομή είναι στα 10 ευρώ  και είναι για να καλυφθούν τα έξοδα της δασκάλας της χορωδίας. Τα χρήματα θα πληρώνονται στο διάστημα από 20-30 κάθε μήνα.
Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και ελπίζουμε σε λίγο καιρό να γίνουμε περισσότεροι και να σχεδιάζουμε την 1η μας μουσική εκδήλωση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου