Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

ΕΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Το ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ  ανοίγει ξανά τις πόρτες του από την Πέμπτη 9 - 10- 2014 σε νέο χώρο μεγάλο, άνετο που παραχωρήθηκε από την Δημοτική Ενότητα Αμπελώνα . Για αυτή την παραχώρηση θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συμβούλους της Δημοτικής Ενότητας με τους οποίους έχουμε αγαστή συνεργασία για το καλό των πολιτών του Αμπελώνα.
Οι δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν σήμερα σε όλο τον κόσμο αποτελούν επιτακτική ανάγκη την ευαισθητοποίησή μας στον τομέα της Φιλανθρωπίας, της κοινωνικής Αλληλεγγύης και του Εθελοντισμού.


Συνάνθρωποί  μας δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να εξασφαλίσουν τα προς το ζην.


Συνάνθρωποί μας ζουν μόνοι τους χωρίς να  έχουν κάποιον για τους βοηθήσει.


Ο σύλλογος λοιπόν με την δική σας βοήθεια αλλά και την βοήθεια φορέων και υπηρεσιών θα μπορέσει όχι να λύσει όλα τα προβλήματα αλλά να βοηθήσει στην επίλυση ορισμένων προβλημάτων   συνανθρώπων μας που έχουν πραγματική ανάγκη.
Σας καλούμε να προσφέρετε  ρούχα - παπούτσια - βιβλία - παχνίδια και τρόφιμα που δεν χρειάζονται συντήρηση στο ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ στο Παλαιό Δημαρχείο ( πάνω από το ΚΑΠΗ) στον 1ο όροφος.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει  την Οικογένεια Παπαλέξη για την προσφορά στο σύλλογο τροφίμων αξίας 1000 Ευρώ στην μνήνη της κόρης τους, προκειμένου να δοθούν σε οικογένειες που έχουν ανάγκη.
Επίσης το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί την κα Κουκούλη Κορίνα για την προσφορά ποσού 200 Ευρώ στη μνήμη της κουμπάρας της Χασιώτη Βασιλικής.
Ευχόμαστε οι ενέργειες αυτές να βρούν μιμητές. Άλλωστε  οι άνθρωποι χρειάζονται την αγάπη μας και την φροντίδα όταν είναι ζωντανοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου