Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΟΠΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΤΑΣ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις για την κοπή της πρωτοχρονιατικης πίττας του συλλόγου. Στις 09:45 πραγματοποιήθηκε εκκλησιασμός των μελών του συλλόγου στον Ιερό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, όπου έγινε αρτοκλασία υπερ υγείας των μελών του συλλόγου.
Στη συνέχεια στην αίθουσα εκδηλώσεων του Παλαιού Δημαρχείου Αμπελώνα ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Κουκούλης Γιώργος άνοιξε την εκδήλωση κάνοντας απολογισμό των δράσεων για την πενταετία λειτουργίας του συλλόγου.Ο πρόεδρος ζήτησε από τους παρευρισκόμενους να έλθουν πιό κοντα στο σύλλογο.Ευχαρίστησε την εταιρεία ΜΗΛΙΩΝΗΣ Α.Ε. διότι βοήθησε στην μεταφορά των προϊόντων του προγράμματος Δωρεάν Διανομής Τροφίμων. Τέλος ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους.
Ακολούθησε ομιλία από την κα Δεληζώνα Μαρία με θέμα :"ΔΙΑΤΡΟΦΗ - ΑΣΚΗΣΗ: ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ". Μιά πολύ μεστή ομιλία με χρήσιμες συμβουλές για την διατροφή και την άσκηση.


Στην συνέχεια ο πατήρ Νεκτάριος ευλόγησε την πίττα και μαζί με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου έκοψε την πίττα.Σ΄ όλους τους παρευρισκόμενους δόθηκε πίττα και αναψυκτικό.Το φλουρί της πίττας βρήκε η κα Γρηγορίου που πήρε το δώρο που ήταν μία εικόνα της Παναγίας


Πρίν από την εκδήλωση ο κόσμος ξεναγήθηκε από τα μέλη του συλλόγου στο ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ  για να ενημερωθούν για την δράση του συλλόγου.
 

 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου